Bilteknik Motorsport i Flen AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Flen och Bilteknik Motorsport i Flen AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Bilteknik Motorsport i Flen AB är ett av dem. Statusen för Bilteknik Motorsport i Flen AB är att Bolaget är aktivt.

Bilteknik Motorsport i Flen AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-11. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där företaget finns i jobbar för att företag som Bilteknik Motorsport i Flen AB ska trivas.

Bilteknik Motorsport i Flen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Flen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra bilelektriska reparationer och övriga bil- reparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bilteknik Motorsport i Flen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bilteknik Motorsport i Flen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Bilteknik Motorsport i Flen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0150-79005.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bilteknik Motorsport i Flen AB är Strand, Paul Gustav som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Jan Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Pettersson, Clas Olov som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Bilteknik Motorsport i Flen AB har 556518-2226 som sitt organisationsnummer.