MIRFAK Miljö AB

Södermanlands län

Information

556519-7802 är organisationsnummer för företaget MIRFAK Miljö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MIRFAK Miljö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som MIRFAK Miljö AB finns i.

MIRFAK Miljö AB har varit registrerat sedan 1995-07-14 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MIRFAK Miljö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MIRFAK Miljö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MIRFAK Miljö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MIRFAK Miljö AB så kan ni göra det på telefon genom 013-253350 eller genom brev på följande adress:
Uttersbergs Gård 2, 618 32, Kolmården

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva teknisk-psykologisk forskning och utveckling inom vägteknik och miljöteknik, medicinsk konsulation och utveckling av medicinska instrument, metoder och diagnostik, utveckling av metoder för växtodling, köp och försäljning av fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MIRFAK Miljö AB och det är Råhs, Knut Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Esping, Tage Kenneth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,