Irvator i Flen AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall i Sverige och utomlands bedriva tillverkning och handel med maskiner, verktyg och verkstadsförnödenheter främst inom den mekaniska verkstadsindustrin samt äga och förvalta såväl fast som lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Irvator i Flen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Irvator i Flen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 1995-12-12 så skapades Irvator i Flen AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556528-1291 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Irvator i Flen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Irvator i Flen AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Irvator i Flen AB är Palmberg, Nils Torbjörn som är född 1963 och har titeln VD, Palmberg, Nils Torbjörn som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisell, Klas Olov som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.