Flen Tele & Data AB

Södermanlands län

Information

Flen Tele & Data AB är ett av många bolag som finns i Flen. Det är nämligen den kommunen som Flen Tele & Data AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flen Tele & Data AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1998-01-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Östertorpsv. 22, 642 34, Flen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flen Tele & Data AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0157-24800.

Flen arbetar för att bolag som Flen Tele & Data AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flen Tele & Data AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av datorer och kringutrustning, försäljning av tele och foto, ateljéfotograf- ering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flen Tele & Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flen Tele & Data AB och det är följande personer, Karlsson, Erik Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröling, Eva Marianne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flen Tele & Data AB är 556550-2597.