P Arabstuteri Ella Jonsson AB

Södermanlands län

Information

556586-0474 är organisationsnummer för verksamheten P Arabstuteri Ella Jonsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Arabstuteri Ella Jonsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som P Arabstuteri Ella Jonsson AB finns i.

P Arabstuteri Ella Jonsson AB har varit registrerat sedan 2000-05-25 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P Arabstuteri Ella Jonsson AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

P Arabstuteri Ella Jonsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P Arabstuteri Ella Jonsson AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med P Arabstuteri Ella Jonsson AB så kan ni göra det på telefon genom 0157-10936 eller genom brev på följande adress:
TORP LILLETORP, 642 93, Flen

Bolaget skall bedriva avel med hästar, utbildning, turridning, uppstallning av hästar, försäljning av hästar, tävling med hästar samt inackordering av hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P Arabstuteri Ella Jonsson AB och det är Lindblom, Ella Märta som är född 1973 och har titeln Likvidator, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor,