Trädgår'n i Flen AB

Södermanlands län

Information

Trädgår'n i Flen AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Trädgår'n i Flen AB finns. I Flen så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trädgår'n i Flen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Trädgår'n i Flen AB har haft sedan 2001-01-16. Trädgår'n i Flen AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Trädgår'n i Flen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkv. 8, 642 34, Flen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0157-12938.

Flen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Trädgår'n i Flen AB Privat, ej börsnoterat.

Trädgår'n i Flen AB har idag 556600-2076 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Trädgår'n i Flen AB

Bolaget ska bedriva floristverksamhet, handelsträdgård, mark- och trädgårdsanläggningsverksamhet, handel med trädgårdsprodukter, uppfödning av hästar, avel och stuteriverksamhet samt äga och bedriva handel med hästar och därmed förenlig verksamhet.

I Trädgår'n i Flen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Amrén, Pär Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bror Tomas Harry som är född 1977 och har titeln Suppleant, Norén, Johan Gustav Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.