Z-Brunnsborrning AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva brunnsborrning samt konsulttjänster i anslutning härtill, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Z-Brunnsborrning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Z-Brunnsborrning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 2001-01-24 så skapades Z-Brunnsborrning AB och verksamheten är har F-skattsedel Z-Brunnsborrning AB har haft det sedan 2003-03-06.

Z-Brunnsborrning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-06

556605-8144 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Z-Brunnsborrning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Z-Brunnsborrning AB så går det att nå dem via telefon på 063-131232 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Z-Brunnsborrning AB är Bixo, Erik Martin som är född 1974 och har titeln VD, Bixo, Erik Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Vännman, Kerstin Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lidén, Lars Martin Urban som är född 1964 och har titeln Revisor, P46 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .