Stefan Lamnevik AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Flen och Stefan Lamnevik AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Stefan Lamnevik AB är ett av dem. Statusen för Stefan Lamnevik AB är att Bolaget är aktivt.

Stefan Lamnevik AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-22. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där företaget finns i jobbar för att företag som Stefan Lamnevik AB ska trivas.

Stefan Lamnevik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28. I Flen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom nedanstående områden: - Teknisk riskanalys av anläggningar och processer där kemikalier hanteras och där risker finns för brand, explosion och vådautsläpp av farliga ämnen samt därmed förenlig verksamhet. - Framtagning av undervisningsmaterial inom områdena riskanalys, brand och explosion samt därmed förenlig verksamhet. - Undervisning och föreläsningar inom riskanalys, brand, explosivämnen och explosionsförlopp samt därmed förenlig verksamhet. - Utredning av tillbud och olyckor inom brand och explosion smat därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med fast egendom, bostadsrätter, bostadsrättsandelar och värdepapper samt göra långsiktiga kapitalinvesteringar i fast egendom, värdepapper, konst, frimärken, mynt, guld och ädelstenar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stefan Lamnevik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Stefan Lamnevik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Stefan Lamnevik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0158-43037.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stefan Lamnevik AB är Lamnevik, Stefan Rudolf som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson Lamnevik, Lena Carin E som är född 1945 och har titeln Suppleant, Cardell, Hans Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Hans Cardell & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Stefan Lamnevik AB har 556619-8981 som sitt organisationsnummer.