Nypa Invest Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Nypa Invest Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Nypa Invest Aktiebolag finns. I Flen så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nypa Invest Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nypa Invest Aktiebolag har haft sedan 2002-11-14. Nypa Invest Aktiebolag har funnits sedan och 2002-11-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nypa Invest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slagstav. 6 A, 633 47, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Flen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nypa Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nypa Invest Aktiebolag har idag 556633-5971 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nypa Invest Aktiebolag

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva handel och förvaltning av värdepapper, handel och förvaltning av fast egendom, finansiell rådgivning samt all därmed förenlig verksamhet.

I Nypa Invest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nygren, Karl Peter Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerström, Gunilla Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor, .