Peter Boy AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva anläggnings- och schaktentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Boy AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Flen så är Peter Boy AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Flen arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Flen och i Södermanlands län. Redan 2003-09-04 så skapades Peter Boy AB och verksamheten är har F-skattsedel Peter Boy AB har haft det sedan 2003-12-04.

Peter Boy AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-12-04

556648-2963 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Flen.

Just nu är Peter Boy AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Peter Boy AB så går det att nå dem via telefon på 016-130700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Boy AB är Boy, Peter Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berggren, Lena Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren Boy, Anders Tobias som är född 1989 och har titeln Suppleant, Tasala, Markku Tapani som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .