Tandläkarhuset Mälardalen AB

Södermanlands län

Information

Tandläkarhuset Mälardalen AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Flen som är den kommunen där Tandläkarhuset Mälardalen AB finns. I Flen så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkarhuset Mälardalen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tandläkarhuset Mälardalen AB har haft sedan 2003-10-16. Tandläkarhuset Mälardalen AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandläkarhuset Mälardalen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Majv. 8, 642 33, Flen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0157-13684.

Flen arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tandläkarhuset Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat.

Tandläkarhuset Mälardalen AB har idag 556648-3904 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Tandläkarhuset Mälardalen AB

Bolaget skall bedriva tandvård och konsultverksamhet inom tandvård och företagsledning samt handel med metaller, kapital- och egendomsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkarhuset Mälardalen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Gunnar Krister som är född 1975 och har titeln VD, Svensson, Gunnar Krister som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hägglund Svensson, Britt Anna-Karin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Flennerhag, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.