BB Catering AB

Södermanlands län

Information

556652-0937 är organisationsnummer för företaget BB Catering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BB Catering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som BB Catering AB finns i.

BB Catering AB har varit registrerat sedan 2003-11-28 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för BB Catering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-12.

BB Catering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BB Catering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med BB Catering AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-92598 eller genom brev på följande adress:
Norrgårdsv. 8, 640 33, Bettna

Bolaget ska bedriva verksamhet inom restaurang, catering, kiosk, spel och livsmedel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BB Catering AB och det är Lagerstam Klaesson, Ann-Katrin E som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klaesson, Åsa Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Klaesson, Nils Håkan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Klaesson, Tord Holger som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor