Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära)

Södermanlands län

Information

I Flen finns det ett Aktiebolag som heter Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära). Det finns flera företag som liknar Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) i Södermanlands län. Flen är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2005-05-19 så har Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Flen.

Vill man komma i kontakt med Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) så kan man gör det genom att posta ett brev till Rosenforsv. 9, 633 69, Skogstorp. Vi ni istället prata med Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) så kan ni göra det på 016-25014.

Bolaget ska bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nyström, Lars-Ove Reinhold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Pia Ingrid Minna som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Owe's i Skogstorp Aktiebolag (Coop Nära) har 556680-7409 som sitt organisationsnummer.