Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB

Södermanlands län

Information

Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB är en verksamhet som finns i Flen. I Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rydberg, Jack Lars Fredrick som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Carola Birgitta Charlotte som är född 1970 och har titeln Suppleant, Pettersson, Clas Olov som är född 1967 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB på telefon 0157-21070.

Bolagets verksamhet skall vara campingverksamhet och fastighetsskötsel, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Malmköpings Bad & Camping och Fastighetsservice AB har 556691-7745 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.