Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Flen och Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är ett av dem. Statusen för Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är att Bolaget är aktivt.

Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-10. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Flen där företaget finns i jobbar för att företag som Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB ska trivas.

Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-28. I Flen så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-28.

Idag är Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Flen.

Vill man komma i kontakt med Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-202667.

Firman tecknas var för sig av -Lundkvist, Lars Andreas -Lundkvist, Lars Christer.

De som är på något sätt har med Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB är Lundkvist, Lars Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Lars Andreas som är född 1978 och har titeln Suppleant, Norén, Johan Gustav Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Furuspecialen i Nyköping Fastighets AB har 556695-9986 som sitt organisationsnummer.