Amiralen Bilskadecenter i Flen AB

Södermanlands län

Information

Amiralen Bilskadecenter i Flen AB är ett företag som finns i Flen. I Amiralen Bilskadecenter i Flen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jajeno, Amir som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Basa, Arkan Anton som är född 1981 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Amiralen Bilskadecenter i Flen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Amiralen Bilskadecenter i Flen AB på telefon 0157-12989.

Bolaget skall bedriva grossist- och detaljistförsäljning av bildelar, reperation och lackering av bilar samt äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Amiralen Bilskadecenter i Flen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Amiralen Bilskadecenter i Flen AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Flen arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Amiralen Bilskadecenter i Flen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och Amiralen Bilskadecenter i Flen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Amiralen Bilskadecenter i Flen AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Amiralen Bilskadecenter i Flen AB har 556696-4044 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.