m Rivningar Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns m Rivningar Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Flen här finns det många olika Aktiebolag. m Rivningar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Flen jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

m Rivningar Aktiebolag är momsregistrerat sedan2006-09-28 och har organisationsnummer 556701-1696.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5387129 alternativt besöka eller skicka post till m Rivningar Aktiebolag på följande adress Flenmo, 640 31, Mellösa.

m Rivningar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-09-28.

I m Rivningar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Fredberg, Stefan Carl Wilhelm som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall syssla med rivningar och nedmontering av byggnader, handel med byggnadsmaterial, återvinning av byggnadsmaterial, återvinning och handel med metallskrot, äga och förvalta fastighet samt äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.