Tema Arbetsmiljö AB

Södermanlands län

Information

556738-4101 är organisationsnummer för företaget Tema Arbetsmiljö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tema Arbetsmiljö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Flen som är den kommunen som Tema Arbetsmiljö AB finns i.

Tema Arbetsmiljö AB har varit registrerat sedan 2007-09-19 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tema Arbetsmiljö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-08.

Tema Arbetsmiljö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Flen som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tema Arbetsmiljö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tema Arbetsmiljö AB så kan ni göra det på telefon genom 0157-10544 eller genom brev på följande adress:
Skolv. 1, 642 34, Flen

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet, i egen regi producera, ge ut och sälja olika nyhetsbrev och tidskrifter samt att inom detta ta kortare eller längre uppdrag på frilans- eller konsultbasis eller genom att hyra ut personal jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tema Arbetsmiljö AB och det är Viklund, Hans-Olof Gustav som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar Viklund, Anita Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlstedt, Ester Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor,