COMPEMUS

Södermanlands län

Information

580611-XXXX är organisationsnummer för företaget COMPEMUS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som COMPEMUS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Flen som är den kommunen som COMPEMUS finns i.

COMPEMUS har varit registrerat sedan 1995-10-10 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för COMPEMUS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

COMPEMUS är och det finns flera bolag i Flen som också är .

Firmatecknare för COMPEMUS är följande:

Vill ni komma i kontakt med COMPEMUS så kan ni göra det på telefon genom 0157-30920 eller genom brev på följande adress:

Instrumentalundervisning, notskrivning inklusive transkriptioner och arrangemang samt därmed förenlig dataverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med COMPEMUS och det är Eriksson, Per Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,